Cumartesi, Ekim 27

Cafe Fernando'ya Teşekkürler...





Geçtiğimiz günlerde bloglar arasında gezinirken rastladım Cafe Fernando'ya ve sıkı bir takipçisi haline geldim. Son bir ay içerisinde dört tane mavi haşhaş tohumlu kek hazırladım ama hiçbirinin fotoğrafını çekememiştimbugüne kadar. Orjinal tarif için sizi Cafe Fernando'ya yönlendiriyorum. Ben neleri farklı yaptım onlardan bahsedeyim. Limon suyu yerine limon extract kullandım. Yumurta sayısını bir adet azalttım ve krema yerine sütü tercih ettim. En son olarak da gül ve/veya kayısı reçeli yerine üzerine bal sürdüm ve fıstık serptim. Bu keki Nilgün'ün arkadaşları için hazırladığımdan dilim fotoğrafı yok ama akşama kalmış olur ise onu da eklerim.

Sevgiler...

Hiç yorum yok: