Salı, Ağustos 21

Azra Doğa Muratoğlu

Bebeğimiz 9 ay 10 gün sonra sağlığı , sıhhati yerinde dünyamıza hoş geldi. Bugün 6 günlük ve nihayet ismi var. Azra Doğa.
Hastahaneye kadar gelen, gelemeyip çiçek gönderen, arayan, mesaj ve hediyeler gönderen, arayamayan ama yürekten bizimle birlikte olduğunu bildiğimiz herkese sevgilerimizi gönderiyor ve çok teşekkür ediyoruz.


Kızımızın adlarının anlamını aşağıya yazdım. Olur a merak eden olur diye.

Azra : (arapça) (kız ismi)Üstünde hiç yürünmemiş kum; denizden yeni çıkarılmış, işlenmemiş inci tanesi, Hz.Meryem'in adı, bakire, Medine şehrinin eski adı, Hz. Fatıma'nın lakabı.

Doğa : (türkçe) (unisex) Kendiliğinden var olan, canlı, ve cansız nesnelerden oluşan, kendini sürekli olarak değiştiren varlığın tümü, tabiat (Yaradılış ve yapı özelliklerinin tümü)
Cumartesi günü hastahaneden evimize geldik ve o gün için pek çok şey yapmayı planlamış olmama rağmen ancak çabuk tarafından pizza ve sade olarak yapıp portakal suyu ile ıslatarak hindistan cevizi ile süslediğim keki yapabildim.
Bebişimize hepimizi adına uzun , sağlıklı, mutlu ve huzurlu, başarılarla dolu, eskilerin deyimi ile vatana millete hayırlı dedirtecek bir ömür diliyorum. Bahtın açık olsun güzel prensesimiz.

Hiç yorum yok: